Overzicht van producten

Op deze pagina krijg je een goed overzicht welke tuinhuizen en blokhutten er beschikbaar zijn. We hebben het assortiment van diverse partijen in het overzicht meegenomen. Wanneer je op de bekijk-meer button klikt word je doorgelinkt naar de productpagina van het bedrijf.

Scroll snel verder...

Hieronder vind je het assortiment van verschillende bedrijven waar wij aan gelieerd zijn. Wij proberen deze pagina zo goed mogelijk up-to-date te houden met prijs- en productinformatie. De prijs die op de website van de hieronder staande bedrijven staat is lijdend. Je kan nog niet op elke link klikken hieronder, wij proberen deze pagina continu te optimaliseren. Wij hopen dat je een tuinhuis of blokhut vind die goed in jouw tuin past. Veel plezier!

Aanbod van Intergard

  • Traditionele blokhutten
  • Hoekblokhutten
  • Blokhutten met veranda
  • Moderne blokhutten
  • Kunststof tuinbergingen
  • Recreatiewoningen
  • Kapschuren

Traditionele blokhutten

Traditionele blokhutten zijn er in vele soorten en maten. De traditionele blokhutten en tuinhuizen die momenteel erg populair zijn in Vlaanderen zijn de zogeheten cottage tuinhuizen. Hieronder vind je de meest bekeken opties van iGarden, een online retailer met een laagste prijsgarantie voor blokhutten. iGarden heeft meer dan 400 traditionele blokhutten en tuinhuizen in het assortiment. Staat het hieronder niet iets wat jouw interesse wekt? Bekijk alle traditionele blokhutten.

gardenplus blokhut cottage 3535
€ 2.095,00

Gardenplus Blokhut Cottage 3535
De Gardenplus Blokhut Cottage 355 is een luxe 28 mm Cottage Blokhut van Noord-Europees vuren.Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouwmethode met sterke hoekverbinding.

€ 2.749,00

Tuindeco Johan
De Tuindeco Johan is een 34 mm blokhut vervaardigd uit Noord-Europees vurenhout.Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouwmethode met zeer sterke winddichte hoekverbinding.

€ 2.269,00

Tuindeco Viggo
De Tuindeco Viggo is een 28 mm blokhut vervaardigd uit Noord-Europees vurenhout.Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouwmethode met zeer sterke winddichte hoekverbinding.

€ 1.110,00

Solid Galway S8503
De Solid Galway S8503 28 mm tuinhuis blokhut van Noord-Europees vuren. Incl. enkele deur met plexiglas. Incl. rode daksingles. Incl. hang- en sluitwerk. Windverankeringsset voor Solid blokhutten en tuinhuizen.

Cottage-style blokhutten

iGarden heeft nog 15 andere soorten cottage-style blokhutten in het assortiment. Bekijk alle cottage tuinhuizen op hun website.

€ 2.475,00

Biancasa Blokhut Daria
De Biancasa Blokhut Daria is een modern 28 mm tuinhuis, blokhut met overkapping van Noord-Europees vuren.Bij deze blokhut wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouw methode met sterke hoekverbinding.

Blokhut Lukas 5030
€ 2.269,00

Blokhut Lukas 5030
De blokhut Lukas 5030 is een luxe cottage 28 mm tuinhuis, blokhut van Noord-Europees vuren. Bij deze blokhut Lukas 5030 wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouw methode met sterke hoekverbinding.

Blokhut Lukas 3632
€ 2.009,00

Blokhut Lukas 3632
De blokhut Lukas 3632 is een luxe cottage 28 mm tuinhuis, blokhut van Noord-Europees vuren. Bij deze blokhut Lukas 3632 wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouw methode met sterke hoekverbinding.

Blokhut Lukas 5030 o 370
€ 3.109,00

Blokhut Lukas 5030 o 370
De blokhut is een luxe cottage 28 mm tuinhuis, blokhut met overkapping van Noord-Europees vuren. Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouw methode met sterke hoekverbinding.

5-hoekige blokhutten

Een 5-hoekige blokhut past in elke hoek van jouw tuin en biedt extra bergruimte. iGarden heeft meer dan 50 5-hoekige blokhutten in het assortiment. Staat hieronder niet een blokhut die de interesse wekt? Bekijk alle andere 5-hoekige blokhutten op hun website.

€ 879,00

Karibu Goldendorf 3 Blokhut
De Karibu Goldendorf 3 is een modern 19 mm tuinhuis blokhut van Noord-Europees vurenhout en wordt volledig in Duitsland geproduceerd. Ruimtewinst door het ontbreken van uitstekende delen zoals bij een traditionele hoekverbinding

Biancasa Blokhut Anthonia
€ 2.475,00

Biancasa Blokhut Anthonia
De Biancasa Blokhut Anthonia is een moderne 28 mm 5-hoek blokhut / tuinhuis met overkapping van Noord-Europees vuren. Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouw methode met sterke hoekverbinding.

€ 1.595,00

Outdoor Life Products Karlijn 250 Blokhut met Overkapping 200
De Karlijn 250 met Overkapping 200 is een modern 28 mm blokhut van Noord-Europees vurenhout. Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouw methode met sterke 4-plus hoekverbinding.

Interflex 3056Z Plus platdak 5 hoek
€ 2.599,00

Interflex 3056Z Plus platdak 5-hoek
De Interflex 3056Z Plus 5-hoek is een 40 mm 5-hoek blokhut vervaardigd uit Noord-Europees vurenhout. Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouwmethode met zeer sterke winddichte hoekverbinding.

Carport/Garage + blokhut

Heb je ruimte in je tuin over en wil je naast opbergruimte ook graag een droge, veilige plek voor jouw auto hebben? Een blokhut in combinatie met een garage of carport kan de ideale oplossing zijn. iGarden verkoopt ook veel losse garages en carport. Bekijk alle mogelijkheden op hun website.

Tuindeco carport berging Ever
€ 3.349,00

Tuindeco carport / berging Ever
De Tuindeco Carport / Berging Ever is een modern 45 mm blokhut garage van Noord-Europees vuren. Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouw methode met sterke hoekverbinding.

Lasita Maja Nevis Garage
€ 3.595,00

Lasita Maja Nevis Garage
De Lasita Maja Nevis is een moderne 44 mm zadeldak garage blokhut van Noord-Europees vurenhout en wordt volledig in Nederland geproduceerd. De blokhutten en garages van Lasita Maja kunnen groen geïmpregneerd worden en in 3 kleuren gecoat.

Tuindeco Garage Moa
€ 4.249,00

Tuindeco Garage Moa
De Tuindeco garage Moa is een 45 mm blokhut garage met zadeldak van Noord-Europees vuren. Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouwmethode met sterke hoekverbinding. Wandbalken, geschaafd met afgeronde hoeken.

Tuindeco Garage Kapschuur Sigurd
€ 6.799,00

Tuindeco Garage-Kapschuur Sigurd
De Tuindeco garage-kapschuur Sigurd is een 70 mm blokhut garage-kapschuur met zadeldak van Noord-Europees vuren.Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouwmethode met sterke hoekverbinding.

Blokhutten met overkapping

Wil je meer bergruimte in je tuin en heerlijk droog zitten? Een blokhut met overkapping kan voor jou de juiste oplossing zijn. Onderstaande blokhutten, aangeboden door iGarden, zijn voorzien van een platdak en in verschillende maten en soorten beschikbaar. Bekijk hier alle mogelijkheden op de website van iGarden.

Topvision Korhoen extra 300 R
€ 2.619,00

Topvision Korhoen extra 300 R
De Topvision Korhoen extra 300 is een modern 28 mm tuinhuis, blokhut van Noord-Europees vuren.Dit model wordt volledig geproduceerd in NederlandDe Topvision-blokhuttenserie is een vernieuwde en verbeterde blokhutlijn van producent Woodvision.De speciale 12 x 12 cm dikke hoekpalen geven deze blokhut / tuinhuis een moderne en robuuste uitstraling.

€ 2.299,00

Interflex 3031Z
De Interflex 3031Z is een 40 mm blokhut vervaardigd uit Noord-Europees vurenhout.Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouw methode met zeer sterke winddichte hoekverbinding. Alle deuren van de blokhutten en tuinhuizen worden compleet, inclusief hang- en sluitwerk, geleverd. Wandbalken, geschaafd met afgeronde hoeken.

€ 2.649,00

Outdoor Life Products Inger 275 Plus
De Outdoor Life Products Inger 275 Plus is een modern 28 mm lessenaarsdak tuinhuis / blokhut van Noord-Europees vurenhout en wordt volledig in Nederland geproduceerd.Bij deze Outdoor Life Products Inger 275 Plus blokhut wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouwmethode met zeer sterke 4-plus hoekverbinding.

Tuindeco DHZ plaT dak Holten
€ 3.159,00

Tuindeco DHZ Holten
De Tuindeco DHZ blokhutten worden gemaakt van glad geschaafd, onbehandeld, gedroogd, kernvrij Lariks/Douglas-hout van A-kwaliteit. Onbehandeld hebben deze buitenverblijven en kapschuren een minimale levensduur van 10 tot 15 jaar. Door de mooie vlam structuur van het hout hebben ze een warme uitstraling en een mooie rode kleur.

Moderne blokhutten

De moderne blokhutten hebben de afgelopen jaren een enorme vogelvlucht genomen. Het strakke ontwerp gecombineerd met de praktische opbergruimte spreekt veel mensen aan. iGarden heeft een groot gamma aan moderne tuinhuizen en blokhutten met een plat dak in het assortiment. Bekijk hier het volledige assortiment.

€ 2.095,00

Tuindeco blokhut Diederick
De Tuindeco blokhut Diederick is een 28 mm blokhut vervaardigd uit Noord-Europees vurenhout.Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouw methode met een winddichte hoekverbinding.

Outdoor life products amira 230 blokhut
€ 1.349,00

Outdoor Life Products Amira 230 Blokhut
De Amira 230 is een modern 28 mm lessenaarsdak tuinhuis / blokhut van Noord-Europees vurenhout. Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouw methode met zeer sterke 4-plus hoekverbinding.

Outdoor Life Products Jorn 200 blokhut
€ 795,00

Outdoor Life Products Jorn 200 blokhut
Jorn 200 is een modern 18 mm tuinhuis blokhut met lessenaarsdak van Noord-Europees vurenhout. Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouw methode met hoekverbinding.

€ 1.395,00

Outdoor Life Products Alpha 230 Blokhut
Alpha 230 is een modern 28 mm lessenaarsdak tuinhuis / blokhut van Noord-Europees vurenhout. Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouwmethode met zeer sterke 4-plus hoekverbinding.

Blokhutten met veranda

Tuinhuizen en blokhutten met een veranda zijn een genot in een middel- tot grote tuin. Heerlijk genieten van de dag op de beschutte veranda. Bekijk hier het volledige assortiment van iGarden.
Tuindeco blokhut Anton geimpregneerd
€ 2.819,00

Tuindeco blokhut Anton
De Tuindeco blokhut Anton is een 40 mm blokhut vervaardigd uit fabrieksmatig geimpregneerd Noord-Europees vurenhout.Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouwmethode met zeer sterke winddichte hoekverbinding.

€ 2.750,00

Topvision Zwaluw extra
De Topvision Zwaluw extra 300 is een modern 28 mm tuinhuis, blokhut van Noord-Europees vuren.De Topvision-blokhuttenserie is een vernieuwde en verbeterde blokhutlijn van kwaliteitsproducent Woodvision.De speciale 12 x 12 cm dikke hoekpalen geven deze blokhut / tuinhuis een moderne en robuuste uitstraling.

Tuindeco-DHZ-plat-dak-Raalte
€ 3.059,00

Tuindeco DHZ Raalte
De Tuindeco DHZ buitenverblijven en kapschuren worden gemaakt van kernvrij Lariks/Douglas-hout van A-kwaliteit.Onbehandeld hebben deze buitenverblijven een minimale levensduur van 10 tot 15 jaar.Door de mooie vlam structuur van het hout hebben de buitenverblijven een warme uitstraling en een mooie rode kleur.

€ 4.309,00

Tuindeco Ladyk
De Tuindeco blokhutprieel Ladyk is een 28 mm blokhutprieel vervaardigd uit Noord-Europees vurenhout.Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouwmethode met zeer sterke winddichte hoekverbinding. 3 jaar garantie op constructie- en materiaalfouten op de blokhutten van Tuindeco.

Traditionele blokhut

Een traditionele blokhut kan je op meerdere manieren gebruiken in jouw tuin. Je kunt in de kleinere variant tuingereedschap en tuinmeubelen opbergen. Kies je voor een iets groter model dan kan je een droog zitje en heerlijk plekje weg van alles ervan maken. Hieronder vier mogelijkheden aangeboden door Intergard. Bekijk op hun website het hele assortiment.

€ 799,00

Houten tuinhuis blokhut Sutton 3x2mtr
Houten tuinhuis of blokhut Sutton 300x200cm inclusief deur, raam en echt glas, gefabriceerd van hoogwaardig Scandinavisch vuren uit verantwoord bosbeheer, wanddikte 20mm FSC-gecertificeerd, 10 jaar fabrieksgarantie. Goedkope tuinhuisjes met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

blokhut Mini 3x2
€ 899,99

Houten tuinhuis blokhut Mini 3x2mtr
Houten tuinhuis of blokhut Mini 300x200cm inclusief, vloer, dubbeldeurs en echt glas, gefabriceerd van hoogwaardig Scandinavisch vuren uit verantwoord bosbeheer, wanddikte 20mm FSC-gecertificeerd, 10 jaar fabrieksgarantie. Goedkope tuinhuisjes met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

€ 1.692,79

Houten tuinhus blokhut Redbridge 4x3m
Houten tuinhuis blokhut Redbridge 400x300cm inclusief deur, raam en echt glas, gefabriceerd van hoogwaardig Scandinavisch vuren uit verantwoord bosbeheer, wanddikte 34mm FSC-gecertificeerd, 10 jaar fabrieksgarantie. Goedkope tuinhuisjes met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

tuinhuis fleetwood- 4 3
€ 1.934,79

Houten tuinhuis blokhut Fleetwood 4x3m
Houten tuinhuis blokhut Fleetwood 400x300cm inclusief dubbele deur, raam en echt glas, gefabriceerd van hoogwaardig Scandinavisch vuren uit verantwoord bosbeheer, wanddikte 28mm FSC-gecertificeerd, 10 jaar fabrieksgarantie. Goedkope tuinhuisjes met een uitstekende prijs kwaliteitverhouding.